top of page
Original on Transparent.png
Lancelot.jpg

Velkommen til Lancelot - En koselig og sjarmerende restaurant i hjertet av Asker. Med en lang og stolt historie siden etableringen i 1999, har Lancelot blitt en av de mest elskede spisesteder og underholdnings destinasjoner i Asker.

 

Lancelot har skapt en atmosfære som tar deg med på en reise til det britiske landskapet med sin tradisjonelle engelske innredning. Du vil føle deg umiddelbart velkommen i våre koselige lokaler, hvor den varme atmosfæren gir en følelse av fellesskap og komfort.

 

Vår varierte meny er en hyllest til mangfoldet i kulinarisk kunst. Fra klassiske britiske retter til moderne internasjonale smaker, vil våre dyktige kokker tilfredsstille selv de mest kresne ganer. Kvalitets ingredienser og en lidenskap for matlaging er hjørnesteinene i vår gastronomiske filosofi.

 

Vår utvalgte vinliste gir deg muligheten til å utforske viner fra noen av de mest anerkjente vinregionene i verden. Enten du er en erfaren vinkjenner eller en nybegynner, vil våre tjenestevillige ansatte hjelpe deg med å finne den perfekte vinen som komplementerer ditt måltid.

Jazz, Nattklubb & Karaoke

Lancelot er det ideelle stedet for alle slags arrangementer og selskaper. Vårt romslige lokale gir plass til både store og små grupper, og vi har lang erfaring med å være vertskap for jobbfester, julebord, konfirmasjoner og andre spesielle anledninger. La oss være vertskap for ditt neste minneverdige arrangement.

 

Lancelot har en levende musikkscene som tiltrekker seg både lokale og besøkende musikkelskere. Vi er stolte av å være fast tilholdssted for Asker Jazzklubb, som gir deg ukentlige jazz opplevelser på torsdager og lørdager. Bandene varierer i stil og sjanger, og det er alltid noe for enhver smak.

Hver uke kan du finne en mengde talentfulle sangere på scenen under våre karaokekvelder. Fredag og lørdag kveld blir vårt sted til en pulserende nattklubb etter klokken 22:00, komplett med en profesjonell DJ som setter stemningen for en uforglemmelig kveld med dans og moro.

 

Første fredag i hver måned forvandles Lancelot til en salsadans sone. To profesjonelle dansere vil lære deg kunsten å danse salsa, bachata og merengue på en morsom og innovativ måte. Det er en flott måte å bevege seg og møte nye mennesker på.

 

Vi er dedikert til å holde deg underholdt hele året. Fra spesielle arrangementer og konserter til morsomme tema- og høytidsfester, er det alltid noe som skjer på Lancelot. Sjekk ut våre sosiale medier for oppdateringer om kommende begivenheter.

 

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Lancelot, hvor god mat, musikk og minneverdige stunder går hånd i hånd. For reservasjoner eller spørsmål om våre tjenester, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er her for å gjøre ditt besøk til Lancelot til en uforglemmelig opplevelse.

bottom of page