top of page

Menu

À La Carte


FORRETTER



GAMBAS AL PIL PIL
Saftige scampi med hvitvin, hvitløk og chili servert med ristet hvitløks brød og lime. Inneholder: Hvetemel og sulfitter.
NOK 219


BRUSCHETTA
Med cherrytomater, olivenolje, hvitløk, balsamico og ruccola. Servert på fersk brød. Inneholder: Hvetemel og sulfitter.
NOK 198
BRUSCHETTA


CARPACCIO
Tynne skiver med okse indrefilet, parmesan, salat, trøffel olje, sitron og kapers. Serveres med ristet hvitløks brød. Inneholder: Melk og hvetemel.
NOK 239



FISK OG SJØMAT



Ukens fisk eller sjømat
Ny spennende rett hver uke laget av kokkene med gode smaker og deilig tilbehør. Allergener: Hør med servitøren.



KJØTT



PEPPERBIFF
Av okse indrefilet med peppersaus, sesongens grønnsaker og fløtegratinerte poteter. Inneholder: Selleri og melk. (Inneholder: Selleri, melk og sennep.)
NOK 439
PEPPERBIFF


Ukens kjøtt
Ny spennende rett hver uke laget av kokkene med gode smaker og deilig tilbehør. Allergener: Hør med servitøren.

Address

Torvveien 12c

1383 Asker

Opening hours

Mon - Sat: 11:00 - 03:00
​​Sunday: 13:00 - 03:00

The kitchen closes at 22:00

Contact Us

Mena@lancelot.no
+47 66 78 54 88

© 2023 Lancelot AS

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • TikTok
bottom of page