top of page
Menu


FORRETTER
GAMBAS AL PIL PIL
Saftige scampi med hvitvin, hvitløk og chili servert med ristet hvitløks brød og lime. Inneholder: Hvetemel og sulfitter.
NOK 219
BRUSCHETTA
Med cherrytomater, olivenolje, hvitløk, balsamico og ruccola. Servert på fersk brød. Inneholder: Hvetemel og sulfitter.
NOK 198

CARPACCIO
Tynne skiver med okse indrefilet, parmesan, salat, trøffel olje, sitron og kapers. Serveres med ristet hvitløks brød. Inneholder: Melk og hvetemel.
NOK 239
FISK OG SJØMAT
Ukens fisk eller sjømat
Ny spennende rett hver uke laget av kokkene med gode smaker og
deilig tilbehør.
Allergener: Hør med servitøren.KJØTT
PEPPERBIFF
Av okse indrefilet med peppersaus, sesongens grønnsaker og fløtegratinerte poteter. Inneholder: Selleri og melk.
(Inneholder: Selleri, melk og sennep.)
NOK 439

Ukens kjøtt
Ny spennende rett hver uke laget av kokkene med gode smaker og deilig tilbehør.
Allergener: Hør med servitøren.bottom of page